UN DEPUTAT INDEPENDENT S-A ADRESAT COMISIEI PENTRU SITUAȚII EXCEPȚIONALE A REPUBLICII MOLDOVA. IATĂ CE SOLICITĂ ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI DE COVID-19!

Deputatul Alexandru Oleinic a subliniat că, după recenta ședință a Guvernului, Premierul Ion Chicu a vorbit despre „excesul” de interpelări din partea deputaților la adresa ministerelor și instituțiilor de stat, menționând că obligativitatea prezentării unui răspuns, în condițiile când mulți angajați lucrează la distanță, nu permite funcționarea eficientă a acestora. Iar, în context, el s-a adresat Comisiei pentru Situații Excepționale, informează TRIBUNA.

„Mă adresez Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, condusă de premierul Ion Chicu, să examineze în regim prioritar, în cadrul ședinței ordinare a Comisiei, problemele adresate de locuitorii din stânga Nistrului și Zona de securitate atât deputaților, aleși pe cele două circumscripții, cât și expuse de Asociaţia „Promo-LEX” într-o sesizare adresată autorităților privind situația locuitorilor regiunii transnistrene a Republicii Moldova în perioada pandemiei COVID-19”, a precizat Oleinic.

https://tribuna.md/2020/03/27/un-deputat-independent-s-a-adresat-comisiei-pentru-situatii-exceptionale-a-republicii-moldova-iata-ce-solicita-in-contextul-pandemiei-de-covid-19/

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − десять =