Pentru moment este important ca Parlamentul să se întrunească în ședințe și să discute/adopte proiectele de legi de o importanță majoră pentru țară și cetățeni

Alegerile au trecut și activitatea Parlamentului trebuie să revină la normalitate.

Și toate încercările ale unor actori politici de a interveni cu anumite condiționalități sînt  penibile și îndreptate contra statului.

Suntem într-o criză totală, inclusiv pandemică, economică, socială, etc. Nu avem nevoie și de o criză politică. Transferul puterii în cadrul instituţiei prezidențiale trebuie să fie unul civilizat și fără careva condiționări, iar evoluțiile de mai departe, inclusiv problema alegerilor parlamentare anticipate — soluționată prin consultări și dialog în Legislativ.

Pentru moment este important ca Parlamentul să se întrunească în ședințe și să discute/adopte proiectele de legi de o importanță majoră pentru țară și cetățeni – bugetul pentru 2021, politica fiscală, alte acte normative care vizează lupta cu pandemia, dezastrul în sfera social-economică, medicină, etc.

Scrutinul prezidențial a blocat activitatea parlamentului practic pentru câteva luni. Deja nu mai avem luxul de a mai tărăgăna, afară ”cad fulgi”.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here

три × пять =