Deputatul Oleinic explică de ce a luat decizia de a se autoizola: Peste o săptămână va fi suspus unui test pentru COVID-19

Deputatul independent Alexandru Oleinic confirmă faptul că nu a putut ajunge astăzi la ședința Curții Constituționale, care examinează legalitatea aprobării de către Guvern, prin asumare de răspundere, a Legii nr. 56 din 2 aprilie 2020 privind instituirea unor măsuri de susţinere a cetăţenilor şi a activităţii de întreprinzător în perioada stării de urgenţă, pentru că s-a autoizolat la domiciliu.

„Decizia de a mă autoizola, începând cu 6 aprilie curent, vine drept urmare a unor contacte cu unele persoane care ulterior m-au informat despre unele probleme de sănătate. Chiar dacă mai târziu am fost informat că este vorba despre unele viroze, fapt confirmat și de testele negative, în scopul protejării familiei, colegilor și altor persoane am decis să stau autoizolat timp de 14 zile, după care să efectuez un test de verificare pentru COVID-19”, a explicat Oleinic.

Deputatul a adăugat că se simte „normal” și lucrează de la domiciliu.

Menționăm că magistrata Liuba Șova a anunțat astăzi că deputatul Oleinic nu a putut fi prezent la ședința Curții Constituționale, fiindcă s-a autoizolat la domiciliu, fiind suspectat că s-a infectat cu noul coronavirus.

https://www.ziarulnational.md/deputatul-oleinic-explica-de-ce-a-luat-decizia-de-a-se-autoizola-peste-o-saptamana-va-fi-suspus-unui-test-pentru-covid-19/

 

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here

пять × три =