(Doc) Deputatul care are grijă de alegătorii săi. A înaintat cinci amendamente la legea bugetului de stat pentru 2020 special pentru ei!

Deputatul independent, Alexandru Oleinic, a anunțat că a înaintat 5 amendamente la Legea Bugetului de Stat pentru 2020, ce vizează realizarea unor proiecte social-economice pentru populația din localitățile amplasate în Zona de securitate și raioanele din stânga Nistrului, informează TRIBUNA.

„Aceste amendamente vizează atât soluționarea unor probleme cu care se confruntă unele din liceele și gimnaziile din stânga Nistrului cu predare în limba română, de exemplu, reparația cantinei, procurarea unui autobus, amenajarea terenului sportiv, cât și realizarea unor proiecte investiționale, care vor contribui la apropierea celor două maluri, dezvoltarea social-economică a zonei, crearea locurilor noi de muncă, precum și dezvoltarea infrastructurii, turismului, includerii unor trasee în circuitul turistic național etc.”, a precizat Oleinic, într-o postare pe blogul său.

De menționat că, proiectul Legii Bugetului de Stat pentru anul 2020 a fot votat, pe 5 decembrie curent, în prima lectură în Parlament. Acesta prevede venituri mai mari cu 8,6% și cheltuieli – cu 11,2% mai mari, deficitul bugetar fiind de peste 7,415 miliarde de lei.

TRIBUNA precizează: Alexandru Oleinic a devenit deputat după alegerile din 24 februarie curent, fiind ales în circumscripția uninominală 47 din stânga Nistrului.

https://tribuna.md/2019/12/17/doc-deputatul-care-are-grija-de-alegatorii-sai-a-inaintat-cinci-amendamente-la-legea-bugetului-de-stat-pentru-2020-special-pentru-ei/

(Doc) Deputatul care are grijă de alegătorii săi. A înaintat cinci amendamente la legea bugetului de stat pentru 2020 special pentru ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

douăzeci + 7 =