Alexandr Oleinic:”Cetățenii Republicii Moldova au dat de înțeles că-și doresc o schimbare”

Rezultatele preliminare ale alegerilor anticipate sunt, într-adevăr, pe alocuri surprinzătoare și aici putem vorbi atât despre scorul PAS, cât și al  altor actori politici. Dar, într-o măsură mare, acest scrutin ne-a demonstrat că alegătorul nostru s-a maturizat și votează deja asumat, necrezând promisiunilor și darurilor electorale.

Mai mult, prin acest vot cetățenii Republicii Moldova au dat de înțeles că-și doresc o schimbare, dar o schimbare eficientă și practică, nu una frumoasă doar în discursuri de la înaltele tribune.

Partidul Popular din Republica Moldova salută votul cetățenilor, deoarece anunțând că nu va participa în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, am îndemnat membrii și susținătorii noștri să sprijine partidele care promovează interesul național și vectorul proeuropean de dezvoltare a țării.

Partidul Popular rămâne în continuare o formațiune activă pe arena politică a țării, o formațiune care ”Crede în Moldova”. Vom monitoriza permanent activitatea PAS la toate nivelele, vom susține proiectele și inițiativele care au drept scop dezvoltarea Republicii Moldova, îmbunătățirea condițiilor de viață și trai ale oamenilor, dar vor taxa dur toate acțiunile cu interes de partid și de cartel.

 

Articolul precedent”Rămânem în continuare activi în viața politică a țării și ”Credem în Moldova”
Articolul următorAlexandru Oleinic: Limitarea vânzării carburanților – o presiune din partea unor companii petroliere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − 11 =